Tel +46 472-453 00    Fax +46 472-453 01    info@maskinarbeten.se

Pulverlackering


2008 installerade vi vår robotstyrda pulverlackering. Vår pulverlackering var en strategisk investering för att komplettera vår befintliga våtlackering och kunna erbjuda våra kunder en än mer effektiv lackeringsprocess och för att kunna förbättra kvalité och miljöpåverkan för våra kunders produkter.   

Det unika med vår pulverlackeringsanläggning är att den hantera storgods med stor effektivitet. Den består av sammanlagt fyra robotar, där två grundrobotar applicerar grundfärg och två pulverrobotar applicerar pulverfärg. Mått och viktmässigt hanterar vi gods upp till storleken 4500x1800x1700 mm med en max vikt på 2 ton. Detta ger oss bästa förutsättningar för att hantera just storgods som kräver både invändig och utvändig målning.

Anläggningen består även utav en manuell box där pulverfärg kan appliceras manuellt. Vår möjlighet till snabba färgomställningar och manuellmålningar är därför mycket god.

Vi hanterar idag allt ifrån enstycks bitar till högvolymsartiklar i en mängd olika färger. Vänligen kontakta oss för att få veta mer om hur vår pulverlackering kan hjälpa Er. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

Jag förstår