Tel +46 472-453 00    Fax +46 472-453 01    info@maskinarbeten.se

Ian Alberfeldt – Kvalitetstekniker

Sedan 1994 har Ian arbetat på AB Maskinarbeten.

- Jag började arbeta på AB Maskinarbeten som maskinoperatör och har sedan dess fått chans att arbeta inom områdena svets, laser och stans innan jag 2008 började arbeta som kvalitetstekniker. – Min industribakgrund och mitt tekniska intresse tror jag är en väldigt bra grund för att lyckas som kvalitetstekniker inom det område vi är verksamma. – Just förståelsen för de olika processerna en detalj går igenom tror jag nämligen är en av de viktigaste och svåraste delar att lära sig. Genom att själv har varit en del av dessa processer så tror jag att jag i många fall har ett bra ”försprång”.

- Som kvalitetstekniker är jag delaktig i det kompletta genomförandet av projekt och produktunderhåll enligt våra mål för kvalité, leverans och funktion. Man blir även en sammankopplande länk när det handlar om att rapportera avvikelser och tillhandahålla förslag till förbättringar i produktionen. – Den ena dagen är inte den andra lik vare sig det gäller arbetet med akuta insatser eller långvariga projekt.

- Jag upplever vårt arbetsklimat som fördomsfritt och så pass flexibelt att alla har möjlighet att bidra utifrån egen kunskap och erfarenhet, där det inte är företaget som sätter gränser utan du själv. Detta tror jag är en väldigt viktig faktor för möjlighet till den personliga utvecklingen och trivseln på arbetsplatsen.

- Jag anser att genom väl fungerande synergier mellan och inom de olika avdelningarna lyckas vi tillsammans uppnå vår målsättning att med kompetens och kunskap tillgodose kundens behov.

Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

Jag förstår