Tel +46 472-453 00    Fax +46 472-453 01    info@maskinarbeten.se

Lars Heinmert – Produktionsledare

Lars Heinmert har arbetat på Maskinarbeten sedan 1980. – Efter verkstadsskola började jag 1980 som svetsare. Efter drygt fem år av min anställning köpte vi en av våra första fleroperationsmaskiner och jag fick då förtroendet att lära mig denna maskin. Utvecklingen har sedan dess gått framåt och vi har idag en mycket avancerad maskinpark och ett mycket stort kunnande inom detta område.

- Min roll idag är som produktionsledare för skärande bearbetning samt detaljsvetsning. Som produktionsledare är jag ett dagligt bollplank mot vår interna produktion när det gäller planering, utveckling, förbättring samt problemlösning. Inom mitt ansvarsområde ingår det även att ha direkta kundkontakter och ansvar för att kundspecefika leveranser sker i rätt tid. Att vara en kontaktbar länk mellan oss och våra kunder tror jag är något våra kunder uppskattar väldigt mycket då dom har möjlighet till snabb feedback inom de områden vi är specialister.

- Som produktionsledare har vi ett fantastiskt omväxlande och intressant jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Vår kultur är uppbyggd på att delaktighet skall skapa framgång vilket gör att inte bara jag som produktionsledare har stort inflytande utan även all vår personal. Att arbeta som vi gör och få möjlighet att påverka i den utsträckning som vi har, tillsammans med att man omges av mycket duktiga yrkesmän gör att vardagen känns rolig och stimulerande.

Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

Jag förstår