Tel +46 472-453 00    Fax +46 472-453 01    info@maskinarbeten.se

Magnus Johansson - Svets

Magnus har arbetat på AB Maskinarbeten sedan 1990. – Jag började arbeta med svetsning 1987 och har sedan dess varit fast.

– Att få chansen att skapa något och se större komplicerade produkter växa fram är nog en av de faktorer som triggar mig mest säger Magnus. Som svetsare på Maskinarbeten är man ofta en del i en kedja med både tidigare och efterkommande arbetstempo.

– Hela företaget är ett stort lagspel där vi måste få och ge våra medspelare rätt förutsättningar att lyckas med deras arbetsuppgifter.

– Det är en utmaning att få materialet att sammanfogas enligt kundens specifikation. - Vi söker alltid svar i kundens ritningar när det gäller vår tillverkning vilket gör att kunden kan känna trygghet i den produkt vi levererar. Seriestorleken och detaljerna vi tillverkar är av ständig variation. – Något som jag känner är väldigt stimulerande är att få förtroendet från en kund att först bygga deras prototyper och sedan få fortsatt förtroende när detaljerna frisläpps för serieproduktion. Detta måste ju vara ett kvitto på att man lyckats pricka de förväntningar som finns på produkten.

– Jag upplever vår kompetens inom svetsning som oerhört stor och att vi hjälper till att utveckla varandra och får på så sätt en positiv anda i gruppen som skapar trygghet och välmående. Detta tror jag är en av anledningarna till varför jag trivs så bra med det jag gör, där jag gör det.

Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

Jag förstår